Edumar Metaalbewerking | BMO Automation
15528
post-template-default,single,single-post,postid-15528,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

BMO Automation

Op 16 april 2015 was BMO Automation op bezoek bij de gebroeders Eduard en Marius Wijlaars. Zij startte in 1995 de onderneming Edumar Metaalbewerking in Someren. Het bedrijf wist op korte termijn naam te maken binnen de algemene toelevering met het produceren van enkel stuks tot seriematige onderdelen voor de metaal industrie. Dit door middel van nauwkeurige CNC-Machines.

De onderneming heeft de afgelopen jaren een succesvolle groei doorgemaakt. Dit succes is niet onopgemerkt gebleven, Edumar heeft al verschillende waarderingen in de wacht weten te slepen. Zo werd Edumar uitgeroepen tot ‘Somerse ondernemer van het jaar 2013’. In datzelfde jaar heeft Edumar van een van zijn toonaangevende klanten de ‘Best Supplier Award Overall’ in ontvangst mogen nemen. Deze award wordt jaarlijks uitgereikt door een wereldwijd opererend Amerikaans bedrijf.

Lees meer…