Edumar Metaalbewerking | Edumar behaalt het MVO certificaat
15937
post-template-default,single,single-post,postid-15937,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Edumar behaalt het MVO certificaat

Op 27-1-2021 is er voor de eerste keer een audit gehouden voor het MVO certificaat te behalen. Vele punten vinden wij bij Edumar al belangrijk maar het is goed dat een externe partij hier eens een meting naar doet. Zo kunnen wij nog verbeteringen in het beleid voeren op de punten: People, Planet en Profit. Wij zijn erg blij met het behaalde resultaat en zien het wederom als een volgende stap in de ontwikkeling van Edumar Metaalbewerking B.V.

“Door kennismaking met de directie, de rondleiding, de goede documentatie en toelichting heb ik de keurmerktoetsing van gisteren als prettig ervaren. Vele MVO-onderwerpen waren al een vanzelfsprekendheid binnen Edumar, maar draagt bewustwording bij aan een beleidsmatige aanpak. Ik heb een score van 8,3 toegekend Voor een eerste toetsing een heel mooi resultaat.” aldus Gerard van der Werff van Keurmerk Nederland.

Uitslag keurmerktoets: Goed werkgeverschap en connectie met de lokale samenleving zijn MVO-kenmerken bij het familiebedrijf, opgericht in 1995. Iedere medewerker krijgt de mogelijkheid zicht te ontwikkelen, BBL-ers volgen praktijkopleiding bij TCIB Brainport, waarvan Edumar een van de initiatiefnemers is. Maatregelen om energie te besparen en afval terug te dringen waren al een vanzelfsprekendheid; innovatie van het plansysteem en investering in een warmte terugwinsysteem dragen daar extra aan bij.

De directie is blij met het behaalde MVO-certificaat.