Edumar Metaalbewerking | Over Edumar
15475
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15475,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Edumar Metaalbewerking

Edumar Metaalbewerking maakt machineonderdelen door middel van draaien en frezen. Met een team van enthousiaste vakmensen produceren wij sinds 1995 betrouwbare producten. Met het oog op kwaliteit werkt ons team uiterst professioneel in een zeer innovatief machinepark. Door onze flexibele opstelling zijn we in staat om snel op wensen van onze klanten in te gaan.

 

Edumar Metaalbewerking gaat zo efficient en duurzaam mogelijk te werk. We zijn een flexibel en vooruitstrevend bedrijf.

Opdrachtgevers van Edumar Metaalbewerking komen uit de meest uiteenlopende branches waaronder de voedingsmiddelen-, gereedschappen- en chipindustrie.

 

Sinds februari 2017 zijn wij gevestigd in een nieuw pand aan de Broekstraat in Someren. Hier beschikken we over alle benodigde middelen om kwalitatief maatwerk te leveren. Informatie over onze diensten en het machinepark kunt u op deze website vinden. Mocht u meer informatie willen, een vraag hebben of een afspraak willen maken neem dan gerust contact met ons op.

KWALITEIT

Edumar innoveert continu en levert sinds jaar en dag constante kwaliteit. Continuïteit in kwaliteit behouden wij door continu te investeren in geavanceerde technologieën voor de beheersing van onze bedrijfs- en productieprocessen. De betrouwbaarheid van ons kwaliteitsmanagementsysteem is in 2014 bezegeld met het ISO 9001:2008 certificaat, dat in 2017 is omgezet naar het ISO 9001:2015 certificaat.