Metaalbewerking

Met een team van enthousiaste vakmensen produceren wij sinds 1995 betrouwbare producten. Edumar Metaalbewerking maakt machineonderdelen door middel van draaien en frezen. Met het oog op kwaliteit werkt ons team uiterst professioneel in een zeer innovatief machinepark. Door onze flexibele opstelling zijn we in staat om snel op wensen van onze klanten in te gaan.

 

Draaien

Edumar biedt u binnen het totaalpakket aan metaalbewerking een hoogwaardige oplossing op het gebied van CNC draaien. In de loop van de jaren hebben wij ons steeds meer gespecialiseerd in CNC draaien. Wij hebben dan ook alle mogelijkheden in huis om uw producten te laten CNC draaien en frezen. Geheel afhankelijk van uw wensen gaan wij aan de slag om uw producten zo efficiënt mogelijk te produceren.

Frezen

Sinds de start van ons bedrijf zijn wij op het gebied van metaalbewerking gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige machineonderdelen door middel van frezen. Op dit vlak hebben wij veel ervaring waarbij efficiëntie, flexibiliteit en constante hoge kwaliteit centraal staan. Op het gebied van frezen heeft Edumar een grote groep tevreden klanten uit verschillende branches, waaronder de voedingsmiddelen-, automotive- en chipindustrie.

Nieuws

Laatste nieuws