Wat doen wij?

Simpel gezegd maakt Edumar Metaalbewerking kwalitatief hoogstaande producten door het toepassen van de verspaningstechnieken (draaien en frezen). Dat doen we met een professioneel, enthousiast en zeer bekwaam team van vakmensen die grotendeels door ons zijn opgeleid. Met het oog op het behoud van continue hoge kwaliteit wordt er uiterst professioneel gewerkt met een zeer innovatief machinepark waar je ‘u’ tegen kunt zeggen.

Om elke dag weer op de wensen van onze klanten te kunnen inspringen, is een flexibele houding een vanzelfsprekendheid en onze tweede natuur. We vinden zelfs dat we niet vóór maar mét onze klanten werken, als een team. Edumar Metaalbewerking is een sociaal bedrijf met een groot netwerk en goede contacten met scholen in de regio. Hiërarchie kennen we feitelijk niet. Saamhorigheid en werken aan ontwikkeling wél. In het licht van dat laatste vonden er in 2002, 2009 en 2017 diverse uitbreidingen plaats waar zowel wij als onze klanten nog altijd profijt van hebben.

Speel af

Meer dan 25 jaar gedreven door onze klanten

Hoe werken wij en met wie?

Kort door de bocht: wij werken zo efficiënt en duurzaam mogelijk. Als flexibel en vooruitstrevend bedrijf is Edumar Metaalbewerking altijd bezig met innovatie en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO).

Onze opdrachtgevers komen onder meer uit medische- en automotive-industrie, machinebouw en verpakkingsindustrie. Inderdaad, uit uiteenlopende branches en onder andere dát maakt ons werk elke dag weer interessant en de moeite waard.