Edumar helpt bij de montage van uw producten

Nadat een product is gefabriceerd, moet het vaak op of in bestaande of nieuwe toepassingen worden gemonteerd. Dit nauwkeurige en belangrijke werk nemen wij u graag uit handen. Met onze inzet bent u ervan verzekerd dat het montagewerk door een ervaren professional wordt opgepakt en uitgevoerd. Een feilloze werking van apparaat, product of onderdeel is daarmee gegarandeerd. U kunt ons overigens ook inhuren voor alleen het montagewerk. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden.

Speel af

Meer dan 25 jaar gedreven door onze klanten

Maak gebruik van onze kennis en ervaring op het gebied van lassen

Bestaat uw (eind)product uit meerdere componenten waarbij laswerk nodig is? Edumar beschikt over een team van ervaren medewerkers die het laswerk voor u uit handen kunnen nemen. Geheel conform uw wensen lassen wij het werkstuk. Dat doen we vakkundig en met uiterste precisie. Op het laswerk van Edumar kunt u altijd rekenen.

Benieuwd naar montage- en lasmogelijkheden?

Neem gerust contact met ons op en ontdek wat er allemaal mogelijk is om u te ondersteunen bij montage- en laswerkzaamheden. Wilt u weten wat wij nog meer voor u kunnen betekenen met metaalbewerking. U bent uiteraard van harte welkom om ons bedrijf in Someren te bezoeken en de mogelijkheden met ons te bespreken.