Edumar kan ook complexe producten frezen

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij voor seriewerk of enkelstuks? Voor alle toepassingen beschikt Edumar over de juiste freesmachines. Ons moderne machinepark garandeert een perfect eindresultaat van uw werkstuk. Verspanende bewerkingen kunnen door Edumar worden uitgevoerd middels 3-assig, 5-assig en 5-asssig simultaan frezen. Door de combinatie van verschillende freesmachines zijn wij in staat om op een zo efficiënt mogelijke wijze complexe werkstukken te vervaardigen.

Zo kunnen we bijvoorbeeld op de uiterst veelzijdige Hedelius Acura 65 – 5-assig simultaan frezen. Op deze CNC gestuurde bank kan een grote verscheidenheid aan bewerkingen worden uitgevoerd. Deze freesmachine is voorzien van een innovatieve beladingsrobot (de BMO Titanium) en heeft een gereedschapwisselaar met 256 posities. Dankzij de beladingsrobot is het – van enkelstuks tot seriewerk – mogelijk 24/7 te produceren.

Edumar is uw flexibele partner waarbij uw wensen altijd centraal staan

Onze werkwijze is feitelijk heel eenvoudig: u vertelt ons wat uw plannen en bijbehorende wensen zijn, vervolgens ontzorgt Edumar u gedurende het gehele proces van A tot Z. Aangezien Edumar de beschikking heeft over verschillende soorten freesmachines, gaan wij geen enkele uitdaging uit de weg. Gecombineerd met ons vakmanschap en ruime ervaring kunt u met vrijwel elk verzoek op het gebied van frezen bij ons terecht. Ervaar het zelf en neem contact op met Edumar Metaalbewerking. Wij staan graag voor u klaar om kwalitatief hoogstaande CNC-freesbewerkingen voor u uit te voeren!

Complexe vormen frezen met de 5-assige freesbank

Met de 5-assige freesbank is het mogelijk complexe vormen te frezen. Ook 3D dubbel gekromde oppervlakken vormen met een 5-assig simultaan bewerkingsmachine geen probleem. Met ons CNC bewerkingscentrum kunnen we er de meest mooie 3D gewelfde oppervlakken mee realiseren!

Speel af

Meer dan 25 jaar gedreven door onze klanten

Diverse freesmachines

Edumar beschikt over diverse freesmachines waaronder ook een machine die 5-assig simultaan kan frezen. Dit biedt diverse voordelen en mogelijkheden:

  • Mogelijkheid tot het fabriceren van zeer complexe producten
  • Meerdere bewerkingen in één opspanning
  • Kortere cyclustijden dankzij minder benodigde opspanningen
  • Uiterst nauwkeurig verspanen met name op vorm- en plaatstoleranties
  • Hogere toleranties haalbaar
  • Efficiënt gebruik van grondstof
  • Geschikt voor het meest complexe freeswerk
  • Programmeren met Hypermill