Effect van cleanroom verpakken

Gedurende het gehele productieproces van hightechproducten kan er zichtbare en onzichtbare vervuiling optreden. Denk daarbij aan de bekende stofdeeltjes die door de lucht dwarrelen, vervuiling op moleculair niveau en statische elektriciteit. Dit kan op termijn een negatieve impact hebben op de kwaliteit van uw producten en de levensduur uiteindelijk zelfs verkorten. Het reinigen van producten in de cleanroom zorgt ervoor dat mogelijke vervuiling wordt verwijderd zodat het schoon wordt verpakt en bij de klant aankomt.

In een cleanroom wordt de lucht constant gefilterd en gewisseld. Zo wordt er voor gezorgd dat interne vervuiling verwijderd kan worden. Door te kiezen voor het laten cleanen en verpakken van de producten op Grade 4-niveau draagt u bij aan een langere levensduur en blijvend hoge kwaliteit!

Speel af

Meer dan 25 jaar gedreven door onze klanten

Edumar gaat verder

Niet alleen worden onze eindproducten cleanroom verpakt, ook kunnen klanten hun bestaande hightechproducten door Edumar Metaalbewerking laten reinigen en opnieuw in elkaar laten zetten, verpakken en vervoeren. Die totaalservice vinden wij belangrijk en leveren wij graag.

Informatie cleanroom 

Over de voordelen van onze cleanroom, Grade 4 cleanen en de prijzen vertellen wij u graag meer. Voor vragen, advies of het maken van een afspraak kunt u bellen met (0493) 491250. We staan u graag te woord.