Deelnemende bedrijven zijn actief betrokken

Het unieke aan Techniekcentrum Brainport is dat de deelnemende bedrijven actief betrokken zijn bij de opleiding. Daarom wordt er ook lesgegeven door echte vakmensen (van Edumar en andere techniek bedrijven). Zij laten de studenten met behulp van de nieuwste hi-tech machines en gereedschappen kennismaken met alle facetten van metaalbewerking.

Speel af

Meer dan 25 jaar gedreven door onze klanten

Samen. Toekomst. Maken. Edumar Metaalbewerking

Verschillende opleidingen

Binnen Techniekcentrum Brainport kan er worden gekozen voor verschillende opleidingen. Denk aan MBO opleidingen als verspaner BBL 2, Allround verspaner BBL 3 of Constructiemedewerker BBL 2. De grote diversiteit in het aanbod aan cursussen maakt het plaatje compleet.

Schoolverlater? Start je carrière in de metaalbranche met een combinatie van werken en leren!

Ga jij het maken in de metaalbranche? Via Techniekcentrum Brainport kan je bijvoorbeeld bij Edumar aan de slag door werken en leren op een slimme manier met elkaar te combineren! Zo kan je ‘werkend leren’ doordat je twee dagen in de week naar school gaat (dit wordt allemaal vergoed!) waarbij je les krijgt van echte vakdocenten met praktijkervaring. Wat je leert, breng je vervolgens ook gelijk in de praktijk tijdens het werk in de andere 3 dagen.