De specialist voor CNC draaien

Onze goed opgeleide medewerkers werken met verstand van zaken aan uw opdracht en doen dat met behulp van een modern machinepark. Dat machinepark is op een slimme wijze ingericht, waardoor er flexibel kan worden ingespeeld op uw wensen en eisen. De combinatie van onze CNC gestuurde draaimachines en de deskundigheid van onze vakmensen (die gewend zijn om te denken in oplossingen) resulteren in een enorme verscheidenheid aan bewerkingen die wij kunnen verrichten. Zo kunt u erop rekenen dat uw componenten bij Edumar in vertrouwde handen zijn. Overigens maakt het voor ons geen verschil of dat nu complexe uitdagingen betreft of repeterend seriewerk.

Vooruitstrevende CNC draaimachines 

Aangezien wij elk verzoek willen kunnen bedienen, beschikt Edumar over meerdere moderne CNC draaibanken. Uiteraard maakt een standaard CNC draaibank onderdeel uit van ons machinepark. Daarnaast beschikken wij over een horizontale CNC draaibank met een tegenspil en 2 turrets waarvan 1 met y-as (de Gildemeister Sprint 65). Dankzij een automatische aanvoer kan Edumar tevens volledig automatisch 24/7 produceren. Als u een goede indruk wilt krijgen van de moderne machines waarmee wij werken, kunt u hier meer informatie krijgen over onze draaibanken.

Edumar biedt topkwaliteit bij CNC draaiwerk

Wanneer u uw CNC draaiwerk bij Edumar uitbesteedt, kunt u niet alleen rekenen op een kwalitatief hoogstaand eindresultaat, maar ook op een partner met een flexibele instelling. Door onze nauwkeurig omschreven werkvoorschriften garanderen wij een constante levering van de hoogste kwaliteit producten.

Speel af

Meer dan 25 jaar gedreven door onze klanten

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Edumar heeft veel ervaring als het gaat om metaalverspaning. Door ons grote en gevarieerde aanbod in metaalbewerking bent u bij ons aan het juiste adres als u op zoek bent naar een duurzame partner. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of plan een bezoek in bij onze locatie in Someren. U bent van harte welkom!