Wij zijn er trots op dat we u kunnen melden dat wij tot de finalisten van de Dutch Industrial Suppliers & Customer Awards (DISCA) van Link Magazine behoren.

Vanavond wordt bekend gemaakt of Edumar Metaalbewerking in de categorie ‘Best Process & Parts Supplier’ de beste leverancier van Nederland is. Tijdens de 20e Dutch Industrial Suppliers & Customer Awards (DISCA) die wordt georganiseerd door Link Magazine, zal door de aanwezigen in de zaal uiteindelijk een winnaar worden gekozen. Een onafhankelijke jury heeft eerder vandaag de finalisten bekend gemaakt. Wij behoren tot die selecte groep!

Finalist ‘Best Process & Parts Supplier’

Onze nominatie in de categorie Best Process & Parts Supplier hebben we overigens te danken aan onze klanten en toeleveranciers die ons konden voordragen. Dat maakt de ‘DISCA’ ook onderscheidend van andere awards aangezien bedrijven zich dus niet zelf kunnen voordragen. De winnaar voor de Best Process & Parts Supplier is het bedrijf dat (geconfronteerd met vaak uitdagende sourcings problemen) toch zo veel mogelijk op tijd en tegen de afgesproken prijs weet te leveren ondanks de sterk gestegen transportkosten en logistieke problemen.

De winnaar

De winnaar van de award gaat naar de leverancier die zich onderscheidt met de betrouwbare productie en distributie van parts en een goede beheersing van de bedrijfsprocessen. Het voltallige team van Edumar Metaalbewerking is bijzonder trots op het feit dat wij nu tot de selecte groep finalisten behoren. Wat de uitslag vanavond ook wordt, wij bedanken bij voorbaat de relaties die ons voor deze award genomineerd hebben.

Meer informatie DISCA

Meer informatie over de DISCA? Klik dan hier.