Nieuwbouw Edumar Metaalbewerking is gestart

Edumar Metaalbewerking staat op het punt een opwindend nieuw hoofdstuk in te luiden met de aanstaande voltooiing van hun nieuwbouwproject. Deze state-of-the-art faciliteit belooft de capaciteiten aanzienlijk te vergroten en onze positie in de branche verder te versterken. Met de oplevering gepland tegen het einde van dit jaar, zal dit project een mijlpaal vormen in de geschiedenis van het bedrijf.

Aanzienlijke toename productiecapaciteit

Uitbreiding en verbetering: Het nieuwbouwproject van Edumar Metaalbewerking is ontworpen met het oog op groei en modernisering. De faciliteit zal verschillende sectoren van het bedrijf huisvesten, waaronder de zagerij, expeditie, assemblage, kwaliteitscontrole en het cleanroomverpakken. De uitbreiding zal leiden tot een aanzienlijke toename van de productiecapaciteit, waardoor Edumar Metaalbewerking beter kan voldoen aan de groeiende vraag van klanten en nieuwe markten kan betreden.

Verbetering op gebied duurzaamheid en energie-efficiëntie

Naast het vergroten van de capaciteit zal de nieuwbouw ook aanzienlijke verbeteringen op het gebied van duurzaamheid en energie-efficiëntie bieden. Edumar Metaalbewerking heeft zich gecommitteerd aan milieuvriendelijke praktijken en zal geavanceerde technologieën implementeren om het energieverbruik te verminderen en de ecologische voetafdruk te verkleinen. Het gebouw zal worden uitgerust met energiezuinige verlichtingssystemen, zonnepanelen en geavanceerde HVAC-systemen, waardoor het bedrijf zijn toewijding aan duurzaam ondernemen onderstreept.