Edumar behoort tot de top 5  beste industriële leveranciers van Nederland!

Sinds 2002 organiseert Link Magazine de verkiezing van de beste industriële leveranciers van Nederland. Na twee selectierondes wordt tijdens het DISCA-event de winnaar gekozen door een klantenjury en het publiek voor de volgende categorieën
– best knowledge supplier
– best logistics supplier.

Sinds 2011 gebeurt ook het omgekeerde:
– toeleveranciers nomineren hun beste klanten, de uitbesteders waar zij het meest optimaal mee samenwerken.

Inmiddels zijn de Dutch Industrial Supliers & Customer Awards uitgegroeid tot een instituut in industrieel Nederland. Edumar is na twee voorrondes doorgedrongen tot de finale. Op 24 November werden wij uit 307 genomineerde bedrijven gekozen tot de beste 5 bedrijven.

De winnaar

Tijdens de finale op 24 november is Refitech Composits uit Waalwijk als winnaar uit de bus gekomen. Wij feliciteren Refitech Composits met het behaalde resultaat. Via deze weg willen wij ook alle medewerkers van Edumar bedanken voor het behaalde resultaat. Wij behoren tot de top 5 van beste industriële leveranciers van Nederland en daar zijn we ontzettend trots op.

Juryrapport

De relatie met de klant staat voor dit bedrijf altijd centraal. Zeer pragmatisch ingestelde leverancier van mechanische onderdelen, van enkelstuks tot series. Zijn zeer leverbetrouwbaar en hanteren korte levertijden door een hoge automatiseringsgraad van onder meer 3- tot 5-assig freeswerk waardoor zij 24/7 kunnen draaien. Leveren hoge kwaliteit en reinheid waardoor zij aan tal van klanten leveren die actief zijn in de hightech industrie. Beschikken daarvoor over allerlei state-of-the-art equipment. Houden desgewenst voorraad voor de klant aan. Hanteren goede prijzen en zijn daarbij open over hun -redelijke- marges. Gaan opdrachten aan in een open relatie zonder dat alle afspraken in detail op papier hoeven te worden gesteld. Bewijzen zich steeds weer als een in alle opzichten betrouwbare partner. Communiceren duidelijk en proactief. Het bedrijf is ook snel gegroeid.

 

Eduma oorkonde DISCA 22